• Adventi hétvégék
  Adventi hétvégék

  Az adventi hétvégéken is garantált kikapcsolódást és testi-lelki feltöltődést biztosítunk Vendégeinknek! Ajándék meglepetés a szobában, édes finomságok, ízletes ételköltemények! Hangolódjunk az Ünnepekre együtt!

  10 700 Ft/fő/éjtől Részletek...
 • LAST MINUTE vasárnapok
  LAST MINUTE vasárnapok

  Töltsön egy felejthetetlen napot a gyönyörű Balatonfüreden és élvezze a téli Balaton nyugalmát és szépségét! Foglaljon az ajánlatban szereplő vasárnapokon, egy éjszakára is rendkívül kedvezményes áron!

  6.900 Ft/fő/éj ártól Részletek...
 • Téli wellness pihenés
  Téli wellness pihenés

  A Balaton télen is várja az ide látogatókat! Fedezze fel, lassítson le a hétköznapok rohanásából és töltődjön fel a Balaton varázslatos téli hangulatával.

  8.900 Ft/fő/éj-től Részletek...
 • Békés Karácsony
  Békés Karácsony

  Töltse a Karácsonyt szállodánkban, ahol a legszebb ünnephez a Balaton békéje és meghittsége párosul!

  14 900 Ft/fő/éjtől Részletek...
 • Szilveszteri BalatonParty
  Szilveszteri BalatonParty

  Margaréta Szilveszter újratöltve! :) A korábbi évek hagyományait folytatva, programokkal, garantált jó hangulattal és fantasztikus ételekkel várjuk az újévet velünk köszöntőket! 

  25 900 Ft/fő/éjtől Részletek...
 • Napi szobaárak
  Napi szobaárak

  A már megszokott vendégszeretettel és családias környezettel várjuk Kedves Vendégeinket a balatonfüredi Hotel Maragrétába!

  15 000 Ft/fő/éj Részletek...
 • Szerelmes Füred
  Szerelmes Füred

  Izgalmas, romantikus Valentin-napi futás, mely garantáltan emlékezetessé teszi ezt a gyönyörű napot! Nevezzen be Párjával a futóversenyre és foglalja le szállását szállodánkban! Romantikus bekészítéssel is készülünk :)

  13.500 Ft/fő/éj* Részletek...

A Xing Long Kft. játékot hirdet a Hotel Margaréta Facebook oldalán az oldal tagjai számára.

A játékban való nevezés feltétele

A játékban azok a

· cselekvőképes,

· devizabelföldi,

· természetes személyek (továbbiakban: Játékos),

vehetnek részt, akik a jelen Játékszabályzatban (a továbbiakban: Játékszabályzat) meghatározott időtartam alatt megfelelnek a következő három feltételnek:

1. akik 2018. szeptember 20-án 12.00-ig oldalunk követői

2. készítenek egy képet a Hotelban kihelyezett roll-up-pal, feltöltik a Hotel Facebook oldalára, vagy elküldik üzenet formájában

3. és a képet megosztják nyilvános beállítások mellett megjelölve a Hotel Margarétát

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

· a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek (Xing Long Kft., OpenOnline Kft.) tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, alkalmazottjai, megbízottjai, valamint ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A játék időtartama: 2017. szeptember 1. 12.00 - 2018. szeptember 20. 12.00.

Az eredményértékelés módja

A játék összesen 13 hónapig tart. Minden hónapot követő hó 15. napjáig kihirdetjük az előző havi nyertest. A havi nyertes az lesz, aki a legtöbb (lájkot) gyűjtötte össze a Hotel Margaréta oldalán közzétett fotója alatt. Utoljára havi nyertest 2018. augusztus hónapra hirdetünk, 2018. szeptember 15-én. A havi nyerteseknek a Hotel Margaréta reklámtárgyat küld, valamint, amennyiben ők a Játékszabályzatot a játék végéig megfelelően betartják, automatikusan részt vesznek az éves sorsoláson. Az év nyertesét a havi nyertesek közül random generátorral sorsoljuk ki. aki a Játékszabályzatban megfelelően részt vevő, random generátorral sorsolt nyertest.

Kizárás

A játék szervezője fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben az oldalra pornográf jellegű vagy egyéb, a közízlést sértő illetve oda nem illő tartalmak kerülnek feltöltésre, azokat minden előzetes bejelentés nélkül törölje és ezzel a Játékost a versenyből kizárja.

A nyeremények

Minden hónap 15.-ig 13 nyertest hirdetünk, a játék végeztével a 13 nyertes közül 1 nyertest sorsolunk, nyereménye 2 fő részére szóló 2 éjszaka Hotel Margaréta Deluxe lakosztályban félpanziós ellátással. A nyerteseket facebookon üzenet formájában értesítjük. Amennyiben erre válaszolva nem adják meg postacímüket és telefonszámukat az elérhetőség és a nyeremény átvétele érdekében, úgy helyettük új nyertest nem sorsolunk. A nyereményt kizárólag a szervezővel előre egyeztetett időpontban lehet felhasználni. A nyereményátvétel feltétele: egy fotó a nyeremény „átvételéről” és annak hírül adása a https://www.facebook.com/hotelmargareta üzenőfalán.

A jelen Játékszabályzatnak mindenben megfelelő nyertes a nyeremény átvételére a nyertességről szóló értesítést követően, de legkésőbb az eredményhirdetést követő 90 napon belül jogosultak.

A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert az általa megadott személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. Valamennyi nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremények átadása a fentiekben írt vonatkozó határidőkön belül megtörténjen.

Nem kerül sor pótnyertes kisorolásra, így ha a nyertes nem tesz eleget együttműködési kötelezettségének, tehát a nyereményt nem veszi át, az nem kerül újabb kisorsolásra. A nyeremény készpénzre nem váltható át. Jogi út kizárva.

Nyereményadó

A nyereményből származó adózási kötelezettséget Xing Long Kft. vállalja, így a nyertest nem terheli a nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban írásban igazolnia kell a nyeremény átvételét.

Felelősség

A Játékos által megadott adatok hiányossága/hibája (pl. névelírás, téves vagy nem valós adatfeltüntetés, stb.) miatt a késedelméért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét vele szemben nem érvényesítheti. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli. Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

Adatkezelés

A játékban résztvevők vállalják a részvétel feltételeinek teljes mértékű elfogadását, ezen túlmenően visszavonhatatlan és feltétlen beleegyezésüket adják ahhoz, hogy nyertességük esetén nevük és esetleg lakóhelyük közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön, a nyeremény átvételéről fotó készüljön.

Azáltal, hogy a Játékos adatait megadja:

· egyben feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén neve továbbá a személyes adatait a Szervező és Megbízottjai a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védeleméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje;

· a Játékos tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

Balatonfüred, 2017. június 30. 

Szállodánk képekben