Impressum

  Der Erhalter des Homapages: 

  Fortrend Hotel GmbH. 
  Standort: 1117 Budapest, Nádorliget straße. 8F. 5.st.54.

  Zweigstelle: Hotel Margaréta, 8230 Balatonfüred, Széchenyi str. 53.

  Die Haupttätigkeit: Raststattsdiensleistung 

  Die Bewilligungnummer des Hotels: die Gemeinde von der Stadt Balatonfüred -  ....../ ......
  Firmennummer: Cg. 01-09-265682
  Steuernummer: 10860276-2-43 

  Die Fortrend Hotel GmbH. ist das Mitglied der Budapester Handels- und Industriekammer.

  Erreichbarkeit: 
  Postadresse: 8230 Balatonfüred, Széchenyi str. 53. 

  Telefon: 87/343-824
  Telefax: 87/341-088
  E-mail:   
  Internet: www.hotelmargareta.hu

  A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Fortrend Hotel Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

  Felhasználási feltételek

  A Fortrend Hotel Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  A Hotel Margaréta weboldala, illetve annak grafikus elemei, tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Fortrend Hotel Kft. jogosult.

  A Fortrend Hotel Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Fortrend Hotel Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

  A Hotel Margaréta weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Fortrend Hotel Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Fortrend Hotel Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

  A Fortrend Hotel Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Fortrend Hotel Kft. nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Fortrend Hotel Kft. kifejezetten kizárja.

  A Fortrend Hotel Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Hotel Margaréta weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.