• Pünkösd hétvége
  Pünkösd hétvége

  Szabadtéri grill partyval, élőzenével és sütemény kóstolással várjuk Vendégeinket!

  23.500 Ft / fő / éj-től Részletek...
 • Tavaszi feltöltődés
  Tavaszi feltöltődés

  A téli hideg napok után töltődjön fel a Balaton egyik legszebb városában, és élvezze az ébredező természet lenyűgöző szépségét a Balaton partján!

  19.950 Ft / fő /éj-től Részletek...
 • Strandbelépő ajándékba
  Strandbelépő ajándékba

  A nyaraláshoz a strandbelépővel mi készülünk!
  Minimum 5 éjszakás foglalás esetén 2 fő részére a strandbelépőt ajándékba adjuk.

  23.500 Ft /fő/éj-től Részletek...

Vendégkönyv

Vendégkönyv bejegyzések

Vendégkönyv bejegyzések

 • vendég
  2015. 03. 08. 00:00 (Nyíregyháza)
  Köszönjük szépen a fantasztikus vendéglátást, az ételek finomak voltak, a kiszolgálás kifogástalan. A welness részleget nem volt alkalmam kipróbálni, de legközelebbi alkalommal feltétlenül. Szeretném különösen kiemelni Zsolti, Dávid és Áron kollégákat, akik vendéglátás gyöngyei. Sok sikert a munkához
 • Békés Gyula
  2015. 03. 08. 00:00 (Budapest)
  Fantasztikusan jól éreztük magunkat! Köszönjük a segítőkészséget és kedvességet!
 • Póczáné Tarjányi Krisztina
  2015. 01. 16. 18:01
  Tavalyi évben nyár elején voltunk a szállodában , akkor 10 hónapos kisfiúnkkal! Nagyon jól éreztük mind 3-an magunkat! Ez volt az első kiruccanás babánkkal így csak 4 napra mentünk, de szívesen maradtunk volna tovább is. Szép a szálloda, a wellnes részleg is szuper volt, pont esős, hideg időben voltunk, így ott voltunk sokat fürödni, kisfiúnk nagy örömére, ki sem jött volna a vízből. Az ételek is nagyon finom, ízletesek volta. A személyzet is nagyon kedves, előzékeny volt.
  Idén is szeretnénk itt megszállni, de most már 1 hétre. Kisbabásoknak is bátran ajánlom!
 • Anikó
  2014. 11. 16. 00:00
  Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve. Az ételek, a wellnes, a segítőkész személyzet osztályon felüli kikapcsolódást nyújtott nekünk. Kívánunk a további munkájukhoz sok sikert és kitartást.
 • Vendég
  2014. 10. 22. 00:00
  Nagyon meg voltunk elégedve az ellátással. Igaz, hogy 50%-os kuponnal voltunk, de az ellátás, kiszolgálás 120%-os volt. Köszönjük.
 • Rabné Szabó Edina
  2014. 10. 08. 16:13
  Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél, figyelmes, barátságos volt a személyzet, viszont a reggeli választékot kevésnek éreztük.Ezen kívül csak ajánlani tudom Önöket másoknak! További jó munkát.
 • Térmegi Nikoletta
  2014. 08. 06. 13:49
  A múlt hetet töltöttük Önöknél, és azt kell mondjam, hogy mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Kisgyermekkel utaztunk, és mindannyian fantasztikusan éreztük magunkat. A konyha valóban kitűnő, még a vegákra is külön gondolnak, és a wellness részleg is minden igényt kielégít! Köszönet az emlékezetes vakációért, és a legjobb végszó: ide még visszajövünk :). Szép nyarat!
 • Kovács Árpád
  2014. 07. 30. 14:02
  Finom, bőséges és változatos reggeli és vacsora - dicséret a konyhán dolgozóknak -, barátságos felszolgálók, mindig segítőkész recepciósok. Tiszta szobák, gondozott környezet, sokféle szolgáltatás külön díj nélkül. Füreden a legjobb ár-érték arány. Ide még visszajövünk.
  (Bár mi nem voltunk kisgyerekkel, de feltűnően sok a családos látogató - talán nem véletlenül, hiszen velük még figyelmesebb a személyzet.)
 • Hazuga család
  2014. 07. 20. 00:00
  Csodás 6 napot töltöttünk itt, nagyon jól éreztük magunkat. Jövőre visszajövünk.Szuper volt a nyaralás.
 • Anikó és László
  2014. 07. 12. 00:00
  Jól éreztük magunkat! A Dália SPA szuper! A vacsora és a kiszolgálás kitűnő volt. Sajnos csak egy napot lehettünk. Jövőre visszajövünk. Boldogság :)

Írjon Vendégkönyvünkbe

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről! Köszönjük!

Szállodánk képekben